U ondertitel

Goodway G.LINC
De geheel door Goodway ontwikkelde CNC-besturing met een uiterst gebruiksvriendelijke interface (HMI) voor het snel en eenvoudig programmeren met behulp van een grafische dialoog inclusief volledige 3D simulatie, praktisch instellen van gereedschappen, werkstuk ruwdeel afmetingen en materiaal. Daarnaast het monitoren van het productieproces en continu bewaking van de machine inclusief koppeling aan netwerksystemen en cloud-servers. Het 21" kleuren touch-screen display biedt optimaal bedieningsgemak.


Goodway G.NET II

Industry 4.0 ready. Smart productie informatie systeem voor het monitoren van uw complete productieproces welke inzicht geeft in de machinestatus, productieaantallen, stroomverbruik, alarmmeldingen, planning etc...

 

AWEA AiLINC

Intelligente CNC-besturing met tal van features voor het bewaken van zowel de machine als het productieproces. Trillings-, temperatuur- en belastingsensoren in combinatie complexe analyse software garanderen de continuïteit. Het verder verbeterde i-Console NC systeem biedt tool load monitoring , optimalisatie van parameters en adaptive voedingscontrole bij (voor)freesbewerkingen.

OneCNC CAD/CAM

OneCNC biedt al jaren een perfect CAD/CAM systeem voor zowel de beginnende gebruiker als grote machinefabrieken met een uitgebreid machinepark van complexe meerassige draai- & freesmachines. 

THOLITEC is een certified reseller van OneCNC Nederland B.V. 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn