U ondertitel
TIMTOS 2023  6 t/m 11 Maart

Met meer dan 1000 exposanten verdeeld over 6.100 stands is de 2023 editie van de TIMTOS de grootste sinds de oprichting.  TIMTOS, een megashow die de meeste Taiwanese fabrikanten voor de metaalbewerkingsindustrie in de samenbrengt, is een evenement dat u niet mag missen voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare en innovatieve producten of diensten ontwikkeld door Taiwanese fabrikanten. Vanzelfsprekend is de grootste machinebouwer van Taiwan ook aanwezig met een indrukwekkende stand vol noviteiten : De Goodway Machine Tool Group.

 

 

Nederlandse Metaaldagen 2023 Brabanthallen 's Hertogenbosch 19-21 April 


De Metaaldagen is een inhoudelijk kennis event bestaande uit een vakbeurs congres en een seminar programma. Op De Nederlandse metaaldagen zal alles in het teken staan van slimmer produceren De wereld is in rap tempo veranderd, maar verandering brengt ook altijd weer nieuwe kansen, Lange toeleveringslijnen blijken steeds minder te werken en zijn ook niet meer gewenst, de regionale maakindustrie blijkt de toekomst te hebben. Maar om te kunnen concurreren met de lagelonenlanden, zal de arbeidsproductiviteit in Nederland omhoog moeten. Hiervoor zal de maakindustrie slimmer moeten gaan produceren en moeten investeren in Smart Manufacturing.

 Klik op de afbeelding en meld je aan voor een gratis persoonlijke badge


 

Bezoek onze stand : Hal7 / E123

 Open Huis 100 Jaar Knuth Werkzeugmaschinen 22 & 24 juni 2023 

 

 

 

De showroom, de inspectiewerkplaats en indrukwekkende voorraad zijn voor u open, zodat u inzicht kunt krijgen in de ontwikkeling van een KNUTH-machine: van het technische concept via productie en kwaliteitscontrole tot het magazijn met meer dan 900 machines - veel ervan klaar voor demonstratie.

Praat met onze ingenieurs en technici en laat ons u zien hoe we de uitdagingen van vandaag en de toekomst in onze branche het hoofd te kunnen bieden.

Tip: Het bezoek aan het Open Huis is prima te combineren met de Kieler Woche

Wij verheugen ons op uw bezoek!

 EMO 2023 Hannover 18 - 23 September

's Werelds toonaangevende vakbeurs voor productietechnologie. 

Bezoek de officiële website voor alle actuele informatie


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn