U ondertitel

Metavak 2021

5, 6 en 7 oktober 2021 Evenementenhal Gorinchem : Hét nationale vakevent voor de metaalbranche en heet Tholitec u welkom op stand G100 met een interessant machinedemo's, eerlijk en professioneel advies en alle informatie over ons leveringsprogramma. 

 

KLIK HIER VOOR JE GRATIS TOEGANGSKAART


NORTEC 2020 + KNUTH Productions Days
NORTEC is compact en goed gestructureerd, waardoor u eenvoudig met competente projectpartners met ervaren MKB-bedrijven kunt praten en met hen echte oplossingen kunt ontwikkelen. Met alle kennis verzameld op de eerste vakbeurs van het jaar, kunt u zich vroeg voorbereiden op uw investeringsbeslissingen en uw netwerk opbouwen. Dat is wat NORTEC zo aantrekkelijk maakt, niet alleen voor bezoekers uit het noorden, maar ook uit gebieden als Nordrhein-Westfalen, Baden-Württemberg en Saksen. De moderne tentoonstellingshallen (A3, A1 en A4) liggen in het hart van deze kosmopolitische stad en zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Combineer uw beursbezoek met een productieve uitstap naar de hoofdvestiging van Knuth in Wasbek, de grootste showroom voor werktuigmachines in Noord-Duitsland. Hier kunt u verwachten:
* Meer dan 900 machines, veel ervan klaar om te laten zien!
* Alle relevante contacten tot uw beschikking!
* Een optionele shuttlebus van NORTEC naar KNUTH-hoofdkantoor!
Ontmoet de specialisten en zie meer dan 900 machines uit alle metaalgebieden op 16.000 m2, waarvan er vele klaar zijn om te worden gedemonstreerd! Bijvoorbeeld de nieuwe 4-kW fiberlaser met shuttle-tafel en buisverwerkingsapparatuur, evenals andere topmachines die zich in de loop der jaren hebben bewezen. De serviceafdeling beantwoordt uw vragen over onderhoud en machinebeschikbaarheid. 

Gebruik onze NORTEC-shuttleservice: indien gewenst kunnen wij uw aankomst en vertrek organiseren tussen de NORTEC in Hamburg en ons hoofdkantoor in Wasbek. Uiteraard wordt op alle dagen catering verzorgd. Wij verheugen ons op uw bezoek!


METAV 2021


De 21e METAV, de toonaangevende vakbeurs voor metaalbewerkingstechnologieën in het grootste stedelijke gebied van Duitsland, is verschoven naar 23 t/m 26 maart 2021 in de Düsseldorf Messe. Wat hier in 1980 begon, is de afgelopen 40 jaar een onmisbaar onderdeel geworden van technologische veranderingen in bijna alle facetten van productietechnologie - met een bereik van 300 kilometer rond de beurslocatie. Zo is de markt van de industrie vanaf 40 jaar METAV in de onmiddellijke nabijheid van fabrikanten en gebruikers van metaalbewerking geworden. Diverse machines welke Tholitec in de Benelux vertegenwoordigt zullen door onze onze Duitse collega dealers worden gedemonstreerd.

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn