NORTEC 2020 + KNUTH Productions Days
NORTEC is compact en goed gestructureerd, waardoor u eenvoudig met competente projectpartners met ervaren MKB-bedrijven kunt praten en met hen echte oplossingen kunt ontwikkelen. Met alle kennis verzameld op de eerste vakbeurs van het jaar, kunt u zich vroeg voorbereiden op uw investeringsbeslissingen en uw netwerk opbouwen. Dat is wat NORTEC zo aantrekkelijk maakt, niet alleen voor bezoekers uit het noorden, maar ook uit gebieden als Nordrhein-Westfalen, Baden-Württemberg en Saksen. De moderne tentoonstellingshallen (A3, A1 en A4) liggen in het hart van deze kosmopolitische stad en zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Combineer uw beursbezoek met een productieve uitstap naar de hoofdvestiging van Knuth in Wasbek, de grootste showroom voor werktuigmachines in Noord-Duitsland. Hier kunt u verwachten:
* Meer dan 900 machines, veel ervan klaar om te laten zien!
* Alle relevante contacten tot uw beschikking!
* Een optionele shuttlebus van NORTEC naar KNUTH-hoofdkantoor!
Ontmoet de specialisten en zie meer dan 900 machines uit alle metaalgebieden op 16.000 m2, waarvan er vele klaar zijn om te worden gedemonstreerd! Bijvoorbeeld de nieuwe 4-kW fiberlaser met shuttle-tafel en buisverwerkingsapparatuur, evenals andere topmachines die zich in de loop der jaren hebben bewezen. De serviceafdeling beantwoordt uw vragen over onderhoud en machinebeschikbaarheid. 

Gebruik onze NORTEC-shuttleservice: indien gewenst kunnen wij uw aankomst en vertrek organiseren tussen de NORTEC in Hamburg en ons hoofdkantoor in Wasbek. Uiteraard wordt op alle dagen catering verzorgd. Wij verheugen ons op uw bezoek!


Technishow 2020

Publicatie 3 maart 2020:

In verband met het coronavirus is de afgelopen dagen intensief overleg geweest tussen de organiserende partners van de TechniShow, FPT-Vimag en Jaarbeurs over de komende editie, die plaatsvindt van 17 tot en met 20 maart 2020.

Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de TechniShow te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen. We hebben hierover veelvuldig contact gehad met de stakeholders. Vastgesteld is dat vanwege de annuleringen de TechniShow de komende editie in maart niet aan haar kernwaardes kan voldoen.

Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de komende editie van de TechniShow wordt verplaatst. 

De nieuwe datum is bepaald op dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september 2020 in Utrecht.

TechniShow is de grootste en meest complete vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. TechniShow brengt op een unieke manier vraag en aanbod samen. Met honderden machines valt er veel te ontdekken, leren en beleven. De beurs wordt gekenmerkt door innovaties, demonstraties en netwerkmomenten.


Verdeeld over 6 hallen met in totaal 346 exposanten in de Jaarbeurs van Utrecht van 1 tot en met 4 september is de TechniShow ingedeeld in verschillende sectoren waar productietechnieken, fases en toebehoren van het productieproces worden getoond. Vanuit de centrale corridor worden bezoekers doorverwezen naar de betreffende sectoren, zodat ze gemakkelijk de juiste oplossingen kunnen vinden.

Tholitec verwelkomt u om te adviseren in uw productiebehoefte en te informeren over ons leveringsprogramma. Bel of stuur een e-mail ons om een afspraak te maken. Meeting-point is de stand van OneCNC Benelux, Hal 11 Stand D002


Hausmesse Knuth 2020 (Nieuwe datum!)Op 9, 10 en 11 september 2020 verwelkomt Knuth Werkzeugmaschinen GmbH u voor het open huis in Wasbek, Duitsland. Op 16.000 m2 worden machines en technologieën uit het hele spectrum van metaalbewerking getoond. Meer dan 100 demonstraties worden gegeven uit het leveringsprogramma van de meer dan 900 machines. In samenwerking met verschillende partners worden de nieuwste technologieën gepresenteerd met als moto "Process optimalisatie".  O.a. specialisten van Siemens, JAM Automation, Sandvik Coromant en SMW-Autoblok staan u graag te woord voor informatie en advies. Vervoer van en naar Hamburg Airport wordt verzorgt.  


Op vrijdag 11 september organiseert Knuth een exclusieve boottocht op een windjammer tijdens het Kieler Woche maritiem evenement. Deelname na inschrijving.Metavak 2020

Op 6, 7 en 8 oktober 2020 is de 16e editie van de Metavak in de Evenementenhal te Gorinchem, hét vakevenement voor de metaalbranche. Tholitec is vanzelfsprekend deelnemer met diverse machines op de stand.


 

METAV 2021


De 21e METAV, de toonaangevende vakbeurs voor metaalbewerkingstechnologieën in het grootste stedelijke gebied van Duitsland, is verschoven naar 23 t/m 26 maart 2021 in de Düsseldorf Messe. Wat hier in 1980 begon, is de afgelopen 40 jaar een onmisbaar onderdeel geworden van technologische veranderingen in bijna alle facetten van productietechnologie - met een bereik van 300 kilometer rond de beurslocatie. Zo is de markt van de industrie vanaf 40 jaar METAV in de onmiddellijke nabijheid van fabrikanten en gebruikers van metaalbewerking geworden. Diverse machines welke Tholitec in de Benelux vertegenwoordigd zullen door onze onze Duitse collega dealers worden gedemonstreerd.

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn