U ondertitel

Door een duurzame werking in de afgelopen twee decennia heeft Awea een uitgebreid managementsysteem opgezet dat is geïntegreerd met onderzoek, ontwerp, productie, assemblage, testen, monitoring, verkoop en services. Wereldwijd is Awea een uitgebreid gecertificeerd bedrijf dat voldoet aan ISO 9001, ISO 14001 en CE enzovoort. In eigen land is Awea niet alleen een zeer bekroond bedrijf, maar ook een van de weinige bedrijven op het gebied van werktuigmachines die zijn genoteerd aan de Taiwan Stock Exchange.


Alle Goodway-machines zijn gebaseerd op de nieuwste Japanse technologie en componenten zoals spindel-lagers, bedieningselementen inclusief servo- en spilmotoren en nog veel meer zijn rechtstreeks van leveranciers van topkwaliteit in Japan. Hoogwaardig gietbed en componenten worden machinaal bewerkt op Mitsui Seiki en Yasda machines. Alles onder strikte ISO 9001 en 14001-voorschriften in onze fabrieken in Taiwan. 

KNUTH Machine Tools is een wereldwijd toonaangevende leverancier van werktuigmachines en accessoires. Het bedrijf werd opgericht in 1923 in de Duitse stad Königsberg. Vandaag heeft KNUTH meer dan 400 mensen in dienst in meer dan 30 landen om een ​​betrouwbare aanwezigheid in alle groeimarkten wereldwijd te garanderen. Het grote succes van Knuth Machine Tools is gebaseerd op de hoogste kwaliteitsnormen, technologische innovaties, tientallen jaren ervaring en onovertroffen prijs / prestatieverhoudingen. Het netwerk van Duitse en internationale filialen en dealerlocaties zorgt voor wereldwijde toegankelijkheid voor onze klanten op lokaal niveau, aanwezigheid op de markt, deskundig advies en snelle service. Meer dan 120.000 klanten wereldwijd vertrouwen op KNUTH - van kleine werkplaatsen tot grote industriële bedrijven. Kwaliteit gemaakt door KNUTH.

Fabrikant gespecialiseerd in CNC-draaimachine met een groot bereik en draailengtes van 1 tot 16 meter!  L&L machines zijn van hoge kwaliteit geschikt voor een breed scala aan industrieën, zoals windenergie, de aardolie-industrie, de transportindustrie, de staalindustrie, de maritieme industrie, de energiesector en de luchtvaartindustrie. Alle hoogwaardige machines kunnen worden aangepast aan de unieke eisen van de klant.

Opgericht in 2004 en het hoofdkantoor is gevestigd in Chang-Hua City, Taiwan. Uitgebreid productenprogramma met diverse internationale patentrechten en certificaten door permanente verbetering en ontwikkeling. Automatiseringsoplossingen exporteren al lang meer dan 50 landen wereldwijd en hebben wereldwijd verkoop- / servicenetwerken opgebouwd. Productbedekkingen zijn pneumatische en hydraulische barfeeders, portaalladers met 6-assige oplossingen.

Detron Machine Co., Ltd. is een professionele fabrikant van CNC-draaitafels. Met het bedrijfsbeleid van oprechtheid, bruikbaarheid, professionaliteit en doorzettingsvermogen hebben we ons toegewijd aan technologische R&D en innovatie. Dit wordt gecombineerd met ons strenge kwaliteitscontrolesysteem om ervoor te zorgen dat elke draaitafel van Detron een uitstekende kwaliteit zal bieden. Daarnaast hebben we ook verschillende ingenieurs van werktuigmachines uitgenodigd om samen te werken met ons R & D-team. Deze gezamenlijke kracht stelt ons in staat om de best mogelijke integratie tussen de werktuigmachine en de draaitafel te bereiken, waardoor de prestaties van de draaitafel worden gemaximaliseerd. De uitstekende kwaliteit van Detron CNC-draaitafels is concurrerend met geïmporteerde producten en dit is de belangrijkste reden waarom Detron CNC-draaitafels zijn erkend door veel beroemde fabrikanten van werktuigmachines.

 

ALLCOOL® Systems is een onderdeel van de Goodway Machine Tools Group en ontwikkeld en produceert geheel in eigen beheer hogedruk koelpomp-installaties geschikt voor draai- & freesmachines. De units zijn geschikt voor het verpompen van snijolie (langdraaimachines) of emulsies van 20 tot 140 bar. Met de optionele Smart Inverter is de ethernet-koppeling aan de machine eenvoudig en snel en biedt de AVP/Automatische Druk Regeling een optimale controle op de druk bij b.v. variërende diameters van koelkanalen in de gereedschappen. De S-serie met compact concealed design zijn speciaal ontworpen om onder een stafaanvoer te plaatsen.

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn